Veckan som gått #prepperSE

20150626_092336Vi lägger ännu en vecka bakom oss. Det har varit en intressant vecka med flertalet CME’s som träffat jorden, situationen i Grekland är fortfarande olöst, rapporter om Ryska anfalls-övningar mot Skandinavien, fortsatta våldsbrott i Svenska storstäder, förorenat vatten i Everöd med 400 magsjuka.

Fortfarande glider vi nedåt i den negativa trendspiralen utan mycket till ljuspunkter, undantaget att övergången till DAB stoppas, vilket är goda nyheter.

Själv har jag under veckan utökat vattenförråden med 50 liter och äntligen påbörjat kaninproduktionen. Sedan hittade jag billiga Victorinox-knivar, så jag passade på att köpa en till varje familjemedlem att ha i förrådet tills dess det kan tänkas behövas. Till sist har jag utökat medicin-förråden ytterligare med värktabletter, allergimedicin, sår-rengöring, kompresser och handsprit. I och med att jag har dåligt med plats i förrådet får det bli mindre skrymmande saker att preppa ett tag framöver.

Som sista punkt på agendan kommer fysik. Tack vare medicinering av min fördömda sjukdom har jag gått upp (för) mycket i vikt. Detta måste få ett slut. Mått och steg kommer att tas för att försöka vända den utvecklingen. Dock inser jag att så länge jag är sjuk kommer detta att bli svårt, men något måste göras, om än lite till en början. Så steg ett blir en strikt omläggning av kosten till LCHF.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑