Prepping i Vattenfall Magazine

För ett tag sedan hade blev jag intervjuad av Vattenfalls kundtidning Vattenfall Magazine. Igår damp det ner två exemplar av tidningen i min brevlåda. Tyvärr hittar jag den inte digitalt på nätet (uppdatering: nätversion finns nu uppe) och jag vill inte scanna in allt och lägga upp på bloggen med tanke på upphovsrätten. Men jag har tagit bilder av artikeln med mobilkameran (se nedan). Upplevelsen att prepping nu börjar få gehör bland allmänheten stärks för var dag som går. Det mediala uppvaknandet är en indikation på detta och jag kommer att återkomma mer då det är mycket som är på gång nu.

Artikeln om prepping är på fyra uppslag i tidningen och är till största delen baserad på intervjun med mig. Mikael Toll från Energimyndigheten ger mig medhåll i artikeln och det är alltid tacksamt att få uppbackning av en myndighetsföreträdare så man inte framstår som någon domedagsprofet.

Extra roligt är att Vattenfall skickar med en liten folder med tidningen. ”Avbrottsguiden” ger konkreta tips över hur man förbereder sig för ett strömavbrott, hur man bör agera under avbrottet och vad man ska tänka på när strömmen kommer tillbaka. Ett mycket bra initiativ och jag hoppas Vattenfalls kunder tar till sig av informationen och sparar foldern. En stor eloge till Vattenfall!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑