Debattartikel i Expressen om prepping #prepperSE

Idag publicerade Expressen en debattartikel om prepping skriven av undertecknad. Egentligen vet jag inte om det är så mycket till debatt i artikeln, men jag försökte få fram ett budskap om att fler borde börja preppa eller åtminstone ha ett krisförråd om något oförutsett skulle inträffa.

10 Comments on “Debattartikel i Expressen om prepping #prepperSE

  1. Bra att många belyser problematiken om medborgarnas behov av information för att klara sig själv. Nästa vecka kan man få lära sig mer om just det i Tullinge.
    Vill du ha en länk till den kostnadsfria informationsträffen så hör gärna av dig så kan du publicera den. Men sista anm dag är imorgon 24 feb.

    • Du får gärna maila mig länken och / eller lämna den här i kommentarsfältet ska jag se om jag inte hinner få upp en blänkare.

  2. ”ungefär 1 procent av befolkningen är perppers” – synd att dom inte rättade stavfelet.
    ”Än värre är att mobiltelefonmasterna med basstationer har reservkraft för upp till fem timmar.” – finns källa på det här? Vad jag hört så är Telia nästan klara med installation av dieselverk på varje basstation. Ett sådant verk ska väl ändå klara mer än 5 timmar?

  3. Pingback: Hänt i veckan #3 – fruprepper

  4. Artikeln delad på FB, och har länkat till din blogg. Förhoppningsvis kan fler börja planera. Eller i varje fall fundera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: