Debattartikel i Expressen om prepping #prepperSE

Idag publicerade Expressen en debattartikel om prepping skriven av undertecknad. Egentligen vet jag inte om det är så mycket till debatt i artikeln, men jag försökte få fram ett budskap om att fler borde börja preppa eller åtminstone ha ett krisförråd om något oförutsett skulle inträffa.

10 reaktioner till “Debattartikel i Expressen om prepping #prepperSE

 1. Bra att många belyser problematiken om medborgarnas behov av information för att klara sig själv. Nästa vecka kan man få lära sig mer om just det i Tullinge.
  Vill du ha en länk till den kostnadsfria informationsträffen så hör gärna av dig så kan du publicera den. Men sista anm dag är imorgon 24 feb.

  1. Du får gärna maila mig länken och / eller lämna den här i kommentarsfältet ska jag se om jag inte hinner få upp en blänkare.

 2. ”ungefär 1 procent av befolkningen är perppers” – synd att dom inte rättade stavfelet.
  ”Än värre är att mobiltelefonmasterna med basstationer har reservkraft för upp till fem timmar.” – finns källa på det här? Vad jag hört så är Telia nästan klara med installation av dieselverk på varje basstation. Ett sådant verk ska väl ändå klara mer än 5 timmar?

  1. Bra artikel!
   Nyss gick strömmen här två gånger en timme i taget och telefonen, mobilen och Internet dog. Det var både Tele 2 + Telia. Strömmen hade gått i närområdet också men längre tid än här. Ingen förklaring.

 3. Artikeln delad på FB, och har länkat till din blogg. Förhoppningsvis kan fler börja planera. Eller i varje fall fundera.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑