Veckorna som gått (99) #prepperSE

Äntligen är jul och nyår avklarade. I samband med detta tog jag långledigt från jobbet och från alla andra åtaganden. Denna ledighet var ytterst välbehövlig. Nu känner jag mig både utvilad och mer harmonisk. Så varför inte sammanfatta vad som hänt de gångna veckorna?

Efter att jag tog hem ett relativt stort matlager från BOL Norr för att rotera ut har jag så sakteligen börjat återbygga det hål som blev. Nu fokuserar jag mer på mat som jag vet jag tycker om och gärna roterar ut. Detta är så klart inget nytt, men eftersom många konserver har fem års hållbarhet (som minst) så lever jag fortfarande med konserver som köptes in när bloggen var nystartad, för att ge lite perspektiv.

På möbelfronten har den sista fåtöljen hämtats samt ett soffbord som skänktes bort. Detta gör att allt som är kvar i möbelväg är en bäddsoffa upp till BOL Norr, sedan är jag helt nöjd. Tar jag ett kliv tillbaka och tittar på stugan i skogen inser jag, med lite stolthet ska medges, att jag faktiskt har ett till komplett hem ståendes. Att ha åstadkommit detta med till stor del sådant som folk skänkt bort är fascinerande, men också helt i linje med vad jag satt upp som mål. Återbruk är fantastiskt.

Annat smått och gott som kan vara värt att ta upp är att jag fick en full förbandsväska av en god vän. Men jag har inte bara fått saker, jag har också givit. Min syster och hennes familj fick några powerbanks och vattendunkar efter det att mitt oförberedda syskon ringt mig i panik under ett strömavbrott. Om hon har fyllt dunkarna med vatten förtäljer dock inte historien. Men hon uppskattade omtanken och förstod piken.

Nästa gång det kommer en ”Veckorna som gått” firar vi det 100:e inlägget i serien. Då ska jag se om jag inte kan hitta på något spännande.

2 reaktioner till “Veckorna som gått (99) #prepperSE

  1. ( förslag) Nästa inlägg:

    ” Tristess i BOL Norr”

    En artikel om vad man kan göra för att bota tristess samt lindra ensamheten i BOL Norr under SHTF.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑