Början på slutet på början #prepperSE

Helgen som gått sponsras av Dumma Idéer AB. Lite lätt trött men väldigt lättad. I fredags reste jag över 100 mil. Fast ska man vara rättvis fick jag ta hjälp av ett par timmar på lördagen för att få ihop det. Lägenheten i Arboga tömdes och ett stort lass gick till nya lägenheten. Där väntade av- och ompackning. Sedan fortsatte färden till BOL Norr. Klockan 01:30 på lördags morgonen var vi (jag och min gode vapendragare) uppe. Då hade solen redan börja gå upp. Inte för att det var så mycket till nattmörker att tala om från början.

Lördagen ägnades åt att packa in prepps och möbler samt att röja på marken. Jag hade med cirka 110 000 kalorier upp i form av ris, socker, salt, ärtor, havregryn och konserver. När det mesta var på plats insåg jag att strukturen och platsen var allt annat än optimerad, så det blev en vända med att flyttar runt och packa om. Under tiden hade min vän varit fullt upptagen med leka med röjsågen. Resultatet ses på bilderna.

Nu börjar jag dock nå en nivå där jag känner mig rätt bekväm med situationen i BOL Norr. Visst, det finns alltid saker att göra och förbättra. Och tro inte för en minut att jag är nöjd. Men på ett år med ytterst begränsade resurser (tid och pengar) så har det ändå gått förvånansvärt väl. Om allt går som jag tänkt (vilket jag vis av erfarenhet väldigt mycket tvivlar på), kommer jag under nästa år att börja få lite mer dyra investeringar på plats. Under tiden fortsätter jag enligt plan med att köpa lite prepp när tillfälle ges.

3 reaktioner till “Början på slutet på början #prepperSE

  1. Vad ska du göra där du har röjt? Om du inte gräver upp det, eller täcker med svarta sopsäckar (preppa det!! Bästa ogräsdödaren), så kommer det att se likadant ut nästa år.

    1. Det är mest buskar och små träd som åkt bort. Ska bli betesmark så småningom.

      1. Jamen så är det ok, tänkte mest om det var blivande köksträdgården.
        Men svarta sopsäckar är bra att preppa. Billiga spärrar mot odlingar, bra att täcka med om man ska ha ihjäl ogräs osv.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑