Veckan som gått (34) #perpperSE

Mycket händer just nu och det gäller att hålla huvudet kallt i informationsfloden. Personligen innebär det att följa händelserna noga och att inte avvika från inslagen plan. Börjar man göra justeringar på antydningar, gissningar eller andra obekräftade uppgifter hamnar man lätt i en situation där ingenting blir gjort på grund av ständiga kurskorrigeringar.

Denna vecka kom mitt nya vattenfilter. Tack vare det kan jag äntligen koppla av lite vad gäller vatten, då jag vet att så länge jag kan få tag på någon form av vatten (regnvatten, källa, bäck, sjö) så kan jag rena det i tillräckligt stora mängder för att fylla behoven. Men innan filtret kom hann jag köpa ytterligare 50 liters förvaring av vatten och nu är det förvarade vattnet helt i linje med alla andra prepp mätt i hur länge de förväntas räcka.

Vidare har jag köpt på mig mer värktabletter, mer paracord och mer mat. Jag tjatar ju ofta om hur fullt det är i förrådet (och det är det också), men jag lyckas alltid hitta plats att klämma in några till konserver. Optimering helt enkelt.

Ett bakslag har också uppstått. Det har visat sig nu när kaninerna vuxit lite att vi har två hanar. Inte riktigt optimalt om man förväntar sig att de ska föröka sig. Så detta måste åtgärdas.
Förhoppningsvis kommer ett ytterligare inlägg senare under kvällen. Som sagt, det händer väldigt mycket nu, så jag tänkte försöka skriva några rader.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑