Helgrapport #prepperSE

Nej, det är inte särskilt tacticoolt med en garderob. Men det är extremt nödvändigt för att kunna komma vidare i mina planer. Allt måste göras i en viss ordning för att pusslet ska gå ihop. Gör jag för mycket i fel ordning kommer jag inte komma fram till slut.

Så en garderob är nödvändigt för att kunna flytta in kläder som bland annat ligger i plastbackar under sängen så att dessa frigörs. Då kan jag flytta saker jag har på den tilltänkta (nya) toaletten till backarna. Först då kan jag påbörja installationen av mulltoan och få en toalett inomhus.

Som ni ser finns det beroenden jag måste lösa innan jag kan gå vidare. Dessa surdegar måste jag ta tag i om jag vill komma någonstans. När jag berättar för nya bekanta om stugan blir många eld och lågor och sprutar ur sig idéer och projekt. Även om jag skulle älska att sätta tänderna i ett utekök, timra en liten stuga eller anlägga gigantiska odlingar så får jag inte tappa fokus på vad som är viktigt. Och det är att följa planen. Att nå i mål med allt som är prioriterat.

Bara under juli och augusti och september har jag lagt ner över 10000 kr på hemstället. Igår installerades två till oljeradiatorer. Nu återstår bara två av fem totalt. Ekonomin och tiden är just nu rätt så mycket i balans. Men det kommer, inom en snar framtid, komma långa tider då jag måste spara för att göra de större investeringarna. Lyckligtvis finns det saker att göra som inte kostar så mycket under tiden.

Men nu tänker jag ta kväll och koppla av lite. Solen har redan gått ner bakom bergen. Hösten närmar sig och bakom den kommer vintern. På många sätt.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑