Veckorna som gått (81) #prepperSE

Snö. Is. Kyla. Tydligen fick vintern för sig att det var dags för en påminnelse om att vi faktiskt har fyra årstider här i landet. Detta blir den första vintern i den nya staden. Snön var välkommen eftersom det trots att blir lite ljusare och hösten känns inte så kvävande mörk. Kyla har jag aldrig ogillat, tvärt om.

När det gäller min egen prepping har det varit stiltje, så när som på ett par fårskinnstofflor som ska upp till BOL Norr. I övrigt handlar det mycket om att spara undan pengar till lite större inköp. Som jag tänker just nu, ser planen ut att bli att införskaffa innanfönster till stugan som nästa punkt att bocka av på att-göra-listan. Har hittat ett ställe där jag kan måttbeställa klara akrylskivor från. Återstår att försöka lista ut vilken tjocklek som är rimlig.

Samtidigt har det varit fullt upp på jobbet och väldigt lite tid och energi har gått åt att planera och spekulera. Å andra sidan är det inte något negativt. Har jag fullt upp med ”annat” så är det lättare att låta bli att spontanköpa prepps som inte finns med i planen. Just att ha den där listan över saker som jag vet är sådant som verkligen behövs är faktiskt guld värd. Det underlättar väldigt mycket att veta rätt exakt var jag befinner mig på min resa.

Annonser

En kommentar på “Veckorna som gått (81) #prepperSE

  1. Känner igen det där. På min prepplista just nu står det bara en sak – HUS – då känns det mesta annat helt orelevant att investera i. Bra för ekonomin dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: