Plan B – del 3 #prepperSE

wp-1469124293301.jpgEn explosiv utandning och en ofantlig lättnad. Den sista stora pusselbiten är nu på plats. Jag har min nya bug-out-location (BOL), som också kommer att bli mitt framtida hem. Eftersom en del av framtiden handlar om att återta den opsec jag tidigare frivilligt givit upp, kommer jag inte att säga något om var det nya stället ligger mer än att det ligger norr om Dalälven.

Platsen är avlägsen, vid vägs ände, omgiven av skog. Marken är stor nog att kunna både ha djurhållning och odlingar. Jakträtt för småvilt ingår, samt viss älgjakt. Även om jag inte tänker försöka överleva på jakt så är det ändå skönt att ha möjligheter.

Initialt kommer en tid där jag behöver förflytta stora delar av mitt lager dit. Eftersom det är en bra bit att åka kommer detta att ske i etapper. Så jag får stå ut med att ha lite oordning ett tag framöver. Samtidigt kan jag nu också sätta mig ner och planera alternativa färdvägar och även börja den riktigt långsiktiga planeringen.

Det har varit en tuff resa och jag har tappat både tid, energi och ibland även hoppet. Det känns egentligen fel att skriva att jag ser positivt på framtiden, då det enbart gäller min egen beredskap. Blickar man ut i den stora vida världen finns det inte mycket som pekar på att framtiden är något att se fram emot. Men jag unnar mig idag ett ögonblick av lättnad och lycka.

2 reaktioner till “Plan B – del 3 #prepperSE

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑