Intresset för prepping ökar #prepperSE

Preppers verkar vara en växande ”rörelse” (som någon journalist kallade det). Det ökande intresset märks inte minst i statistiken på bloggen. Trots att jag inte ändrat i postnings-frekvens eller ämne har besöksökningen varit mer än 100% sedan årsskiftet. Trenden är stadigt ökande och det är otroligt roligt att se att människor läser och engagerar sig i prepping. För mig är det kanske det viktigaste syftet med bloggen och det jag gör runt omkring – att få upp ögonen och intresset för prepping och hur viktigt det är att i alla fall ha en grund att stå på om det skulle uppstå en kris.

Intresseökningen syns även på Twitter. Antalet följare ökar sakta men säkert, och det är så klart väldigt roligt. Vad som är mer roligt är att jag hittar fler och fler ”nya” (i alla fall på Twitter) perppers och att vi har ett levande flöde under hashtaggen #prepperSE. Tyvärr räcker inte tiden åt att vara aktiv även på Facebook, men jag ser till att alla Tweets hamnar där.

Att spekulera i anledningen till att intresset kring prepping ökar överlåter jag till någon annan. Kanske är det en ökad exponering i media i kombination med skogsbranden i Västmanland och den nu pågående flyktingkrisen. Oavsett vilket så är det otroligt roligt och jag är glad och tacksam över alla läsare här på bloggen. Ert engagemang och intresse sporrar mig att fortsätta.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑