Veckan som gått (37) #perpperSE

Det var ett tag sedan jag gjorde en ”Veckan som gått”, så det kanske är på tiden. Nu blir det lite mer Veckorna som gått, men hur som helst.

Inga större förändringar jag skett. Matförrådet är egentligen fullt rent fysiskt, ändå lyckas jag klämma in en burk här och där. Tur man är uppvuxen med Tetris. I övrigt har jag haft fokus på att komplettera med sådant som är av mer praktisk natur. Sytråd och synålar, mer rep, spik, skruv, diverse verktyg. Sedan lade jag även till några askar Deklofenak (värktabletter) och sårsprit.
mette_och_kaninVattnet är roterat, vilket känns skönt. Det är rätt många kilon att bolla runt med. Undrar i mitt stilla sinne vad grannarna tänker när jag står och fyller dunk efter dunk. När jag ändå höll på passade jag på att flytta några av dunkarna så att allt inte står på samma ställe.

Jakten på nytt hus fortskrider. Vi har tittat på ett antal hus, men antingen har budgivningen skenat iväg eller så har det varit något, i våra ögon, fel på husen. Uppenbarligen krävs det stora mått tålamod och en nypa tur. Jakten går vidare.

Kaninerna, som visade sig vara två hanar, har fått varsina hagar och ”hus”. Vi har bestämt oss för att föda upp två separata linjer för att få maximal spridning på generna. Ursprungligen var planen att börja med en för att sedan komplettera med ytterligare en. Nu går vi på två direkt. Honor kommer att tas från olika genetiska linjer, så fort vi hittar några som verkar intressanta.

Till sist kan tilläggas att det just i detta nu är valpning på gång. Vår dräktiga tik visar alla tecken på att det snart är dags att föda. Således hoppas och ber jag att inget stort händer de närmaste åtta veckorna.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑