Höstmörker

Något är på väg att gå käpprätt åt helvete. Denna gång är det inte bara jag och min magkänsla. Det verkar som om många fler än jag känner samma sak och gör liknande analyser av omvärldsläget. Aldrig tidigare har så många människor kontaktat mig med samma budskap – något riktigt illa är nära förestående. Formuleringarna, orsakerna och analyserna är lite olika men alla pekar på samma destination; skiten är på väg att träffa fläkten inom en snar framtid.

Och nej, det är inte bara preppers som fått masspsykos, som kontaktar mig. Människor från alla tänkbara håll uttrycker en oro över vad de ser runt om i världen just nu. För vissa är den pågående flyktingkrisen. För andra Rysslands vapen skrammel. Några ser hur världsekonomin är minst sagt instabil. Ett fåtal ser hur alla problem ihop drar ihop sig till en perfekt storm. Anledningarna är många och intressanta i sig, men helheten och den tydliga trenden, pekar stadigt nedåt.
Frågan är inte längre om utan när det blir riktigt allvar. Vissa pekar på att det judiska shemita året tar slut den 23 september och att det historiskt har varit förknippat med omvälvande händelser. Gå själv tillbaka 7, 14, 21 år och titta vad som hände i september.  Nu är jag personligen dåligt insatt i judendomen, men i år ska det vara en så kallad super shemita vilket är en 49 års cykel (7×7) och det ska vara extra betydelsefullt. Om detta stämmer kan jag inte svara på. I vanliga fall ger jag inte mycket för religiösa omen utan försöker hålla mig till logik. Men när jag tittar på dessa 7-års cykler tycker jag det stämmer lite för väl för att bara vara slumpen.

Oavsett när SHFT så är det stående rådet preppa. Gör vad du kan medan det finns tid. Har jag och alla som jag varit i kontakt med de senaste dagarna fel så har du i alla fall lite extra av allt. Har vi rätt kommer du tacka din lyckliga stjärna att du var förberedd.

En reaktion till “Höstmörker

  1. Du ropar varg ofta på sistone men du kommer med få ny fakta. Jag hoppas på fler konstruktiva inlägg i framtiden och inte bara klick-lockande inlägg.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑