Uppdateringar, förändringar och lite framtid

Det händer mycket just nu. Inte bara i omvärlden, utan på ett personlig plan. Som det ser ut kommer vi inom en snar framtid att flytta. Detta för att geografiskt komma mer strategiskt där vi behöver vara och för att inte befinna sig där vi är just nu. Anledningarna är fler och om allt går i lås kommer jag att återkomma mer, men innan bläcket torkat finns det ingen anledning till att spekulera och drömma.

Intervjun i P4 Stockholms morgonprogram verkar vara spårlöst försvunnen från SR’s hemsida. Helt ärligt orkar jag inte leta eller grotta ner mig i det. Om någon råkar springa på det får ni gärna meddela mig. Det var bara en kort intervju på ca 15 minuter.

Kaloribristen i matförrådet är åtgärdat och ska nu räcka i 59,2 dagar enligt mina uträkningar. Det är nära nog målet på 60 dagar. Nästa punkt på den eviga att-göra-listan är att fylla på receptfri medicin och sedan införskaffa ett vattenfilter. Men det tar vi en annan dag, när ekonomin tillåter.

Den andra kaninburen är nu så gott som klar. Planen är att om två-tre veckor införskaffa avelskaninerna och börja producera lite avkommor och se hur det går. Om det blir så att vi flyttar finns det också stor chans att vi införskaffar höns då det blir lättar på många sätt och vis.

Fler saker är på gång men som jag inte vill gå närmre in på just nu. Dock är alla positiva och jag kommer säkert att få anledning att återkomma kring detta längre fram.

2 reaktioner till “Uppdateringar, förändringar och lite framtid

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑