Fyra kvadrat

På grund av en planerad renovering av min mors lägenhet så var jag tvungen att hitta ett alternativt boende för juli. Ett flertal möjligheter fanns att tillgå, alla med sina för och nackdelar. Till slut landade jag i att husera i ett gästrum på en kolonilott.

Rummet är, som titeln avslöjat, hela fyra kvadratmeter stort. Trots detta rymmer det hela mitt bohag utan problem alls, vilket i princip består av lite kläder, en kasse mediciner och liknande, en bärbar dator och en laddare till min mobiltelefon.

Den stora nackdelen för mig är att de enda toaletterna som finns är i ett servicehus kanske 500 meter bort, vilket med min mage riskerar bli en riktig utmaning. Jag har lekt med tanken att ställa in en Porta Potti, men det är trångt nog som det är.

Istället sätter jag mitt hopp till den nya medicin jag började med i onsdags. Även om det är svårt att säga något ännu, är jag försiktigt optimistisk. Med lite tur kanske den kan få ordning på mina inflammerade tarmar och jag kan återfå mitt liv igen.

I övrigt ligger kolonilotten naturskönt i utkanten av staden och det är lugnt och tyst i området. Dessutom kan jag nyttja trädgården och det finns riktigt fina skogsområden att promenera i när andan faller på och avsaknaden av naturen blir för stor.

Självklart är detta bara tillfälligt. Men det är en bra övning att ta sig ur sin bekvämlighetszon och prova på något annat.

5 reaktioner till “Fyra kvadrat

  1. En hink med kattsand i absoluta nödfall, behöver inte stå inne heller… en tanke bara. Ifall SHTF scenario, så att säga!

    1. Jag ser det som karaktärsdanande 😉
      Men ja, det är lite smått jobbigt när magen bråkar.

  2. Perfekt att kunna botanisera i vad som finns på lotten i växtlighet. Ta tips och kanske provsmaka nya sorter. En avkopplande ”semester” dessutom

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑