Prepp-veckan som gått #prepperSE #preppfredag

Äntligen fredag. Det har varit en bra vecka. Mycket tid har ägnats åt research, allt ifrån off-the-grid-system till BOL till näringsinnehåll till ekonomisk kollaps. Samtidigt har jag hållit ett extra vakande öga öster ut mot Ukraina och Ryssland. Min magkänsla säger att det kommer att smälla till igen.

Då mitt förråd nu lider av platsbrist har jag strukturerat om lite för att få plats med några staplar konserver till. Men behovet långsiktigt är att utöka utrymmet markant. Vattenförråden har utökats med 50 liter, men jag tror det är där jag kommer att lägga mer fokus framöver. Till sist har jag köpt mig en brandfilt och en hopvikbar spade.

Långsiktigt börjar nu sakta mina nya, reviderade planer ta form. Eftersom nya förutsättningar är på intågande måste också befintliga planer skrotas eller revideras. Som det ser ut blir det till det bättre. Har jag en riktig tur kanske jag till och med slippa pendlandet till en kungliga huvudstaden och fokusera på det egna. Det finns i alla fall ett antal sätt saker och ting kan utvecklas och det gäller att vara förberedd på alla eventualiteter.

Håll ögonen öppna. Saker och ting kan gå fort om det väl skiter sig.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑