Urvaken i Morgonpasset

I morgon (2015-01-21) kommer undertecknad att vara med i Morgonpasset i P3. Jag kommer att prata om prepping, vilket kanske inte kommer som en skräll. I och med programmet kommer också mitt namn att ”avslöjas”. Eller rättare sagt, det är redan ute på Morgonpassets hemsida. Inte för att det spelar någon roll egentligen, det finns rätt många Andreas Karlsson i Sverige, så det påverkar egentligen ingenting. För er som är OpSec-fanatiker och inte förstår hur jag kan göra något sådant, så gör jag det av den enkla anledningen att det inte spelar någon roll för mig. Min förhoppning är att jag ska kunna verka som motvikt mot den skeva uppfattningen allmänheten har av preppers som mestadels kommer från serier som Doomsday-preppers, med allt vad det innebär.

Vi får se hur det går. Jag hoppas bara att tågen går som de ska, annars blir det inget av.

Tack till Swedish Prepper som förmedlade kontakten.

7 reaktioner till “Urvaken i Morgonpasset

  1. Lyssna på din medverkan i p3 och tyckte det var bra och intressant.
    Du hänvisa till en uppsats om ekonomisk resiliens har du möjlighet att länka till den.

  2. Lugn saklig och jäkligt påläst. Bra jobbat!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑