Lägesrapport januari 2020 #prepperSE

Jodå, jag är fullt medveten om att Coronaviruset sprider sig i världen. Väldigt många verkar tro att bara för att jag inte skriver om något så är jag helt omedveten om det. Så är det givetvis inte. Syftet med bloggen har aldrig varit att rapportera om Doom And Gloom-nyheter. Undergångsporr kan andra roa sig med. Jag skriver gärna om hur man kan förbereda sig på att klara en pandemi, men inte för att media skriker som galningar om Coronaviruset. Så klick-kåt är jag verkligen inte.

Istället tänkte jag ge en kort uppdatering kring vad som händer rent allmän i mitt liv då det knyter an till så mycket jag skrivit om tidigare och som förtjänar uppföljning.

Väldigt många har kontaktat mig och undrat hur det är med mig efter bilolyckan. Först vill jag tacka alla som visat omtanke. Det uppskattas mer än ni kanske förstår.

Rent fysiskt har jag inga skador kopplade till olyckan. Mentalt har jag kommit långt mot att acceptera, även om det fortfarande kan vara jobbigt vissa stunder. Någon undrade om jag kan köra bil igen, vilket jag kan och det var något jag prioriterade att göra så fort som möjligt för att det inte skulle riskera bli en mental blockering.

På tal om bil så är jag mitt uppe i att navigera byråkratin för att få en ny bil, med allt vad det innebär. Det kan aldrig vara lätt, tydligen. Trots att jag har ett leasingkontrakt. Nu har Volvo Finnans, If, Renault Försäkringar och Dacia sin chans att bevisa att de faktiskt är så smidiga som de påstår sig vara.

Något som inte går åt rätt häll är mitt allmänna fysiska välmående. Min nya medicin mot ulcerös kolit verkar fungera dåligt eller till och med inte alls. Just nu mår jag sämre än på många år och infektionen från tarmen sprider sig till leder. För tillfället sitter den i tå- och fot-lederna vilket resulterar i att jag knappt kan gå och är konstant smärtpåverkad, med allt vad det innebär.

Jag tänker dock avsluta med något positivt. Ni kanske minns att jag vid flera tillfällen pratat om att skriva en bok om prepping? Nu är det konkret och på riktigt. Mer än så kan jag inte skriva för tillfället, men det händer väldigt mycket ”bakom scenen”.

2 reaktioner till “Lägesrapport januari 2020 #prepperSE

  1. Usch så tråkigt att nya medicinen inte verkar fungera. Hoppas att de hittar någon bättre så att du slipper ha ont! Kul att boken är på gång, ska bli kul att läsa. Kan bli en framtida källa till inkomst också. Alla bäckar små…..

  2. Håller tummarna att du så snabbt som möjligt ska slippa mentala och fysiska smärtor.
    Kämpa!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑