Fysisk prepp två månader senare #prepperSE

Dags för ännu en uppföljning av mitt fysiska preppande. Sist hade vikten börjat röra sig i rätt riktning. Det fortsätter den att göra, om än lite mer sakta. I skrivandets stund har jag gått ner 13 kg totalt, men nu finns en överhängande risk att det stannar där ett tag eller att jag till och med ökar i vikt.

Anledningen är att jag nu helt sonika har slutat snusa. Nedtrappningen som pågått under en längre tid nådde en punkt där jag helt plötsligt insåg att det gick att vara helt fri från nikotinet. Nu är jag alltså nikotinfri sedan fem dagar tillbaka.

Jag önskar jag kunde skriva att det är en underbar känsla, men det är det inte. Det är en kamp. Visserligen blir den kampen lättare för var dag som går, men jag är inte i någon eufori. Motivationen är fortfarande hög och det är skönt att kommit över det värsta.

Den närmaste framtiden handlar nu om att bibehålla fokus på att äta rätt och att inte få några återfall till nikotinet. Lyckligtvis kommer jag ha semester och vara uppe i BOL Norr där det alltid kommer finnas något att hålla mig sysselsatt med.

När jag väl är igenom med detta kommer jag ta mig tid att fira framgångarna, men inte förrän jag känner mig trygg i att vara på det torra. Jag vet att det svåraste är att hålla i den förändring man åstadkommit.

En reaktion till “Fysisk prepp två månader senare #prepperSE

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑