Fysisk prepp tre månader senare #prepperSE

Lika bra att göra en kort uppdatering då jag fått lite frågor kring hur det går med min fysiska prepp. Det korta, tråkiga svaret, är att det går över förväntan. Med det sagt, resan har varit långt ifrån enkel eller problemfri.

Sist jag slutade snusa, för sisådär tio år sedan, gick jag upp över 20 kilo. Detta får inte hända nu, därför trappade jag ner på nikotinet successivt och har varit väldigt noga med att hålla mig till LCHF, även om jag många gånger varit snubblande nära att tröstäta något på grund av nikotinabstinens. Än så länge har detta fungerat. Vågen säger att jag gått upp ett kilo, men detta är jag nästan helt säker på inte är fett utan muskler, eftersom jag jobbat hårt med kroppen under min semester uppe i BOL Norr.

Nu återstår bara det svåraste – att hålla i detta.

2 reaktioner till “Fysisk prepp tre månader senare #prepperSE

  1. Nu kan jag inte hur din sjukdomsbild ser ut osv..
    Det här med att gå ner i vikt/ komma iform, det som funkar för mig är hardcore 5:2, kör 40h fast med enbart kaffe och vatten 2dagar/veckan. Blir automatiskt att man äter mindre övriga dagar med. Fördelen med fastan är att man lär sig veta vad hunger respektive sug är. Droppar lätt 1kg/v. Alla säger det är farligt att gå ner mer än 0.5kg/v, men att gå upp 4-5kg på 4v semester det är bara Roligt :p

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑