Den krossade drömmen

Det blir ingen gård.

Jag kommer inte att flytta till gården. Den som jag längtade så efter. Att äntligen få göra allt det som jag drömt om. Så blir det tydligen inte. Min sambo vill inte att vi ska bo ihop längre. Jag har ingen som helst lust eller anledning att gå djupare i varför, utan kan bara konstatera att kriser inte behöver vara av den stora typen. Men bara för att vara tydlig så har det inget med mitt preppande att göra.

Anledningen till att jag över huvud taget skriver är för att det har varit så mycket fokus på detta i och med att det varit Planen. Nu måste jag orientera mig igen. Hitta mål och riktning. Men huset kommer att säljas. Det är fortfarande min högsta prioritet att bli skuldfri. Sedan, efter det, kan jag börja med nya drömmar, mål och projekt.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑