Veckan som gått (50) #prepperSE

Snart är 2015 slut. Ett par ynka veckor kvar. Det gångna året har inte varit ett bra år för mig personligen, men som prepper har det varit otroligt spännande och kanske varit året då prepping tog klivet ut ur garderoben och in i det allmänna medvetandet. Det återstår att se om gemene man äntligen börjar ta tag i sin egen krisplanering, men det ser hoppfullare ut än på länge.

Den gångna veckan har gått åt till att planera Flytten Fas 1. Samtidigt har jag lagt till ytterligare två dagars mat i förrådet. I helgen ska jag se till att vattnet håller jämna steg med maten. Annars går jag mest i väntans tider på att första delen av flytten ska bli av.

Världen har inte blivit ett dugg säkrare de senaste sju dagarna och så mycket galenskap pågår att jag helt enkelt inte längre klarar av mer än små doser nyheter utan att slita håret i frustration. För att inte ventilera frustrationen i fel forum har jag helt enkelt valt att hålla mig ifrån att skriva både här och på Twitter. Dock kan jag lugnt konstatera att jag aldrig varit mer säker på att preppandet varit helt rätt.

Till sist vill jag slå ett slag för Podd72, som idag kom ut med det andra avsnittet. Lyssna!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑