Hitta brister i prepp – del 1/2

Om man inte vill leva en längre tid på sina prepps finns det andra sätt att hitta eventuella brister (sådant som saknas) i förråden. Ett sådant sätt kommer jag att använda under nästkommande vecka. Det går helt enkelt ut på att dokumentera sådant som jag använder i vardagen. Sedan kommer jag att kategorisera dessa ting utefter om de är kritiska eller nice-to-have. Till sist kommer alla kritiska saker att matchas mot vad jag har i förrådet för att se om de redan är täckta rakt av, om de går att ersätta med något liknande eller om de måste tillföras. Om det nu mot förmodan inte skulle finnas några kritiska punkter kommer jag att gå igenom nice-to-have för att se om något kan tillföras för att underlätta eller förbättra livskvaliteten vid en kris.

Anledningen till detta är enkel. Det är så lätt att stirra sig blind på de uppenbara behoven att man glömmer de små, till synes triviala, tingen. Det kan vara små saker som tandborstar och tandkräm eller skräppåsar. Exakt vad det består av får nästa vecka utvisa.

Del 2 finns här.

Annonser

En kommentar på “Hitta brister i prepp – del 1/2

  1. Pingback: Hitta brister i prepp – del 2/2 | Urvaken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: