Prepper-veckan som gått

Inte mycket har hänt den gångna veckan när det gäller prepping. Fast att säga så är egentligen fel. I och med mina utrymmesbegränsningar har jag inte gjort mycket med förråden. Däremot har jag gjort annat. T.ex har jag skrivit ut flera år av tomma kalendrar för framtiden. Personligen är jag rätt dålig att hålla koll på datum som det är och jag har inga illusioner att det blir lättare utan elektroniska hjälpmedel. När jag ändå höll på att skriva ut passade jag på att skriva ut lite olika blogg-inlägg som kan vara bra att ha som referens om elen eller nätet skulle gå ner.

Kaninerna börjar bli könsmogna. Hanen, som är två veckor äldre än honan, är i sitt esse. Honan är mindre imponerad – just nu. Men det löser sig med tiden. Under tiden har vi byggt ut hagen lite till så de har lite extra utrymme att skutta runt i. De är rätt sociala djur som alltid kommer och hälsar när man kommer ut. Fast jag när en misstanke om att det bara är för att jag för det mesta har något ätbart med mig när jag kommer dit.

Det är inte bara kaninerna som kommer att få tillökning. Vi har parat vår ena tik och om allt går väl kommer vi att ha en valpkull om 8 veckor. Att ha valpar är nog bland det mysigaste som finns och jag ser verkligen fram emot att få busa med dom.

Sovande valp från senaste kullen
Sovande valp från senaste kullen

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑