Veckan som gått (v. 32) #prepperSE

Börjar bli svårt att hitta på nya sätt att inleda dessa veckouppdateringar. Oavsett inledning så har en till vecka passerat. Denna vecka har gått åt till att bland annat identifiera eventuella brister i min prepp. Om detta kan du läsa här. Sedan har jag gjort en ”riktig” inventering med tillhörande dokumentation av prylarna i förrådet. Detta betyder totalt att mat, vatten och prylar nu är dokumenterat och allt är i sin ordning. Som sista åtgärd köpte jag lite mer tandkräm så att detta inte längre finns på min att-göra-lista. Mycket skönt.

Vad som var lite roligt var att hitta saker som jag inte kom ihåg jag hade. Till exempel visade det sig att jag hade en extra FM radio som jag helt glömt bort samt att jag verkligen inte behöver köpa mer plåster.

För övrigt har jag fyllt på mer lite mer konserver och batterier i de absolut sista luckorna i hyllorna. Nu måste det till en helt annan förvaringsstrategi om det ska få plats mer. Det kanske jag tar tag i om andan faller på, lite senare. Lika så borde jag dela upp och segmentera alla prylar på ett bättre sätt.

Nu är det bara att poppa popcorn och vänta…

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑