Tekniskt arbete med bloggen

Just nu håller jag på att förbättra bloggen på olika sätt. Tyvärr kan det innebära att vissa saker inte fungerar som det ska under en övergångsperiod. Bilder kanske inte laddas ordentligt/alls, sidan ser allmänt trasig ut, trasiga länkar och så vidare. Allt borde återgå till det normala inom 48 timmar.

Vad är det då jag gör? Till att börja med har jag lagt till optimeringar för att snabba upp hastigheten på bloggens laddningstider. Detta borde märkas av rätt tydligt när allt är på plats.

Vidare har jag lagt till möjligheten att lättare skapa utskrifter, PDF:er och eböcker av inlägg och sidor för den som vill bevara något här offline.

Sedan håller jag på att göra bloggen tvåspråkig. Det är tveksamt om jag mäktar med att översätta allt till engelska, men tanken är att i framtiden ha inlägg både på svenska och engelska, även om de kanske inte är direkta översättningar.

I övrigt har jag städat upp bakom kulisserna och rent allmänt säkerställt att allt är uppdaterat och fungerar som det ska. Förhoppningsvis ger detta alla läsare en bättre upplevelse och fler funktioner som kan komma till nytta.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑