Göta Petter! #prepperSE

Stopp!

Tack snälla, jag är helt överväldigad. På under tre timmar har jag fått så mycket donationer till bloggen att jag inte bara klarar nästa år, utan även året där på och lite till. Jag är inte så lite rörd, ödmjuk och tacksam. Alla ni som bidragit… Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ord känns otillräckliga. Vet att ni har min eviga tacksamhet.

Tanken var ju aldrig att be om donationer nu. Allt jag gjorde var att rada upp de alternativ jag hade att välja på, utan att tagit ett beslut. Nu har ni kära läsare gjort valet åt mig. Hur kan jag ens fundera på något annat än att fortsätta när jag fått ett sådant massivt stöd?

Åter igen, tack så otroligt mycket! Om ni någon gång hör någon säga att preppers är egoister, hänvisa dom hit till detta inlägg. Ni är helt enkelt underbara, vilka ni än är där ute.

Why do you cry? What did I say?
But it’s just rain I smile
Brushing my tears away

8 reaktioner till “Göta Petter! #prepperSE

  1. Hahaha, you never know whos listening! Fortsätt du som innan så det nog bra det här 🙂

    1. Jag har skrivit om det i rätt många inlägg, men en kombination av flytt till annan ort till mycket dyrare boende, nytt jobb med lägre lön samt ensamstående pappa ger en nedslående budget just nu.

  2. Hej, nu har jag missat nåt! Och inte vill jag vara utan Urvakens kloka tankar så jag skickar ett bidrag fastän jag ser att du nåt i mål. Vill gärna bidra till att du har råd att köra upp till BOL norr en extra gång 2019. Kram!

  3. Vill också bidra men jag ser inte hur? Swish? Överföring till konto?

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑