Fråga vad du vill i P3 #prepperSE

Den 17 februari kommer jag att vara gäst i ”Fråga vad du vill i P3”. Programmet börjar 12:03, sänds live och den som vill kommer att kunna ställa frågor om prepping och krisberedskap till mig under ca två timmar. Att svara på frågor från gemene man är alltid givande då dessa tenderar till att vara konkreta och förankrade i verkliga bekymmer. Så jag hoppas att det kommer in många intressanta och kluriga frågor till programmet. Inget ont om journalister, men oftast tenderar jag få svara på samma frågor hela tiden när jag blir intervjuad till artiklar i tidningar. Detta programs format och upplägg gör att det känns riktigt roligt och jag ser fram emot att vara med.

4 reaktioner till “Fråga vad du vill i P3 #prepperSE

  1. Vill du att vi kommer med frågor nu och här eller att vi skickar dem i progammet?

  2. Kul att höra, men hur gammal var hon som intervjuade dig? 14? Mega irriterande.
    NEJ! OH! WOW! AHA!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑