Veckan som gått (38) #perpperSE

En vecka i djurens tecken har passerat. Dels så har vi fått åtta stycken hundvalpar och dels så har vi (äntligen) införskaffat två kaninhonor. Bara detta har ätit upp merparten av all tid. Valparna och tiken mår bra och de små växer så det knakar. Kaninhonorna mår också bra, men de är fortfarande lite skygga.

Magasinet Neo kom i veckan ut med ett nytt nummer som bland annat innehåller en lång och bra artikel om prepping där bland annat jag själv är med. Sedan har jag hunnit med att bli intervjuad av en annan tidskrift under veckan. Mer om detta när det blir publicerat.

Jag har hjälpt en god vän med att få ordning på en husvagn som han tänkt använda som permanent boende och som ska vara så off-the-grid som möjligt. Detta kommer jag att återkomma till under helgen eller under nästa vecka, då det kan vara av intresse för den som tänker använda en husvagn som en mobil BOL.

Förrådet är oförändrat så när som lite rotation på några konserver.

Den gångna veckan har också mycket uppmärksamhet riktats mot världens börser och den globala ekonomin som onekligen är på väg att stagnera, eller ännu värre. Amerikanska riksbanken Federal Reserves val att lämna räntorna oförändrade gjorde inte något för att stoppa den negativa ekonomiska trenden. Nu återstår det att se om det är så pass illa att marknaden gjort sig beroende av noll-ränta och kvantitativa lättnader. I så fall har kanske inte FED något val än att sjösätta QE4. Men det skulle också betyda att den påstådda ekonomiska återhämtningen inte varit någon egentlig återhämtning… Den som lever får se.

Sedan har jag också haft ögonen på flyktingkrisen, Rysslands inblandning i Syrien och Kinas militära eskapader utanför Alaska. Det är mycket nu.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑