Idag går jorden under – igen #prepperSE

Så var det dags igen för jorden att gå under. Idag, på min ära. Vilken tur att jag befinner mig i BOL Norr då. Tydligen har det något att göra med judarnas jubelår, planeten X eller Niburu, profetior, himlakroppar som råkar befinna sig på ”rätt” ställe och tolkningar av den bibliska apokalypsen. Helt ärligt orkar jag inte bry mig om detaljerna, men den som är nyfiken kan se dokumentären The Sign (som även tar upp prepping) eller lyssna på Konflikt i P3. Själv har jag redan tagit upp fenomenet med undergångsprofetior tidigare. Nej, inte heller idag kommer jorden att brinna. Möjligtvis kommer syndafloden, för det regnar irriterande mycket just nu och jag som tänkt frakta ved in i vedboden.

Givetvis står det alla fritt att tro vad de vill. Själv väljer jag att tro att om det kommer en apokalyps så är det vi människor som orsakar den. Kärnvapen, miljöförstöring,  nanovirus, äkta AI, pandemier av antibiotikaresistenta bakterier och så vidare. Som grädde på moset finns det naturkatastrofer som kan få katastrofala följder. Någonstans tycker jag det räcker för att motivera mitt eget preppande.

Nej, nu väntar en dag av hårt arbete, ragnarök eller inte.

2 reaktioner till “Idag går jorden under – igen #prepperSE

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑