Rymdväder, solen och risker #prepperSE #shtf

Om ni bara har 20 minuter idag till övers tycker jag att ni ska se nedan video från Ben Davidson, Suspicious0bservers. Den handlar om soleruptioner, jordens allt svagare magnetfält och hur detta potentiellt kan leda till ett SHTF-scenario. Videon är pedagogisk och väl underbyggd, som vanligt när det gäller material från Suspicious0bservers.

Jag rekommenderar även att följa Suspicious0bservers dagliga uppdateringar på Youtube. Det är korta (1-2 minuter långa) videos som ger en mycket god överblick över rymdväder, solen, väder etc.

En reaktion till “Rymdväder, solen och risker #prepperSE #shtf

Lägg till

  1. Vad jag läst så håller polerna på att skifta plats, inte omöjligt att det är därför magnetfältet blir svagare. Då kan det absolut vara en ide att vara förberedd, för när uppåt plötsligt betyder söder, så blir det kaos i samhället. Speciellt flygtrafiken som ju är beroende av kompassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: