Veckan som gått (65) #prepperSE

Glad påsk, alla läsare!

Det händer mycket just nu. Överbelastningsattacker mot både svenska och finska siter. Ryssland avslutade precis sin övning Lagoda 2016 som hölls precis vid den Finska gränsen. I Sverige exploderar bomber, bilar sätts i brand, människor blir skjutna och knivskadade, anlagda bränder m.m. I Bryssel skedde det värsta terrorattentatet mot landet i modern tid. Och på andra sidan Atlanten ylar Donald Trump om att USA mer eller mindre borde gå ur NATO och dra tillbaka trupper från Europa. Putin jublar.

För var dag som går kommer det fler negativa nyheter än positiva.

Oavsett omvärldens galenskaper fortgår mina personliga förberedelser. Förberedelser för husförsäljningen står högst upp på min prioriteringslista och den lilla energi jag har går åt till just detta. Detta är i och för sig prepping på ett långsiktigt sätt. Utöver det försöker jag läsa så mycket jag kan om alla möjliga områden och ämnen.

Förrådet har inte vuxit nämnvärt. Lite småsaker hit och dit så som mer grovsalt, mer pulverkaffe och så några få konserver bara för att. Men ekonomin sätter nu stopp för större inköp. De resurserna behövs till renoveringen av huset.

Glöm inte att lyssna på P1 på måndag kl 16:03 om ”Svenska preppers”.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑