Veckan som gått (53) #prepperSE

Först vill jag önska alla läsare ett riktigt gott nytt år och god fortsättning!

Igår gick ett antal stora flyttlass till nya huset. Kvar är ett ekande tomt skal som jag ska bo kvar i tills det blir sålt. Helt tomt är det så klart inte, men det känns så. Nu ska jag på något sätt få tummen ur och renovera lite här och var. Men det får vänta tills träningsvärken gett med sig. Hela veckan har alltså gått åt till att packa och köra kartonger.

Nu är också alla valparna utflyttade. Den sista blev hämtad av sina tyska ägare i helgen. Även om det på sätt och vis är skönt så saknar jag ändå valparna. Det är liksom svårt att inte bli fäst vid dom efter 15 veckor.

Till vårt nya hem ingick fyra hönor och två tuppar. Så nu har vi både kaniner och höns som födokälla och i förlängningen kommer vi att skaffa ”något mer”, kanske får eller grisar, men det ligger lite längre fram. Nedan följer lite bilder från gården.

Till höger en av kaninhagarna. Till vänster hönshuset.
Till höger en av kaninhagarna.
Till vänster hönshuset.
En av han-kaninerna gör sig hemmastadd.
En av han-kaninerna gör sig hemmastadd.
Höns och tuppen.
Höns och tuppen.
En av hönorna.
En av hönorna.
Handpumpad brunn. Okänt om den fungerar.
Handpumpad brunn. Okänt om den fungerar.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑