Ännu en vecka som gått

Fredag. Dags att sammanställa veckan som gått. Mycket har hänt. Vi har haft ett par blåsiga dagar som resulterade i strömavbrott lite här och var i landet. Enligt Twitter verkar vissa haft problem med att inte kunna laga mat. Spritkök någon? Sedan hade Swedbank problem med sina interna system vilket resulterade i att det inte gick att betala med kort, komma åt internetbanken eller deras app. Om inte detta belyser hur korkat strävan efter ett kontantlöst samhälle är då vet jag inte vad som är korkat. Till sist verkar det som att Ryssland nu tycker det är dags för en intensifiering i kriget mot Ukraina. Hur detta kommer att sluta vet ingen, annat att det som vanligt är civilbefolkningen som kommer att få lida mest.

På det personliga preppar-planet har mycket gjorts. Jag fixade i ordning min Prepperpad 2000. Så nu kan jag läsa eböcker även om SHTF. Vidare har jag bunkrat upp både mat och andra förnödenheter. På matsidan har jag lagt till tre dagars mat till för hela familjen. Men nu är det slut. Inte på mat, men på utrymme. Här tar mina utrymmen slut helt enkelt. Nu måste jag se till att få lös andra ytor för att bättre få plats. Det ska bli spännande och se hur det går med det. Övrig utrustning som införskaffats är mediciner av olika slag, vattendunkar, Arméns Hudsalva, vaselin, kaffefilter, Tigerbalsam, en extra pannlampa och till sist mer silver.

Allt som allt tycker jag det har varit en produktiv vecka.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑