Uppdatering – livet

För att (bort)förklara bristen på uppdateringar måste jag bli en smula personlig, vilket jag egentligen inte vill vara i detta medium. Men jag ska hålla det så generellt jag kan.

I slutet av juli fick jag reda på att jag blivit uppsagd från mitt jobb. Detta har inneburit en hel del stress, vånda och funderande. Det är ju ingen ideal situation för någon. Således fick allt annat läggas åt sidan för att fokusera på att lösa detta.

Idag skrev jag på ett nytt anställningskontrakt för ett nytt företag, så nu är problemet löst. Men det har tagit sin beskärda del av min tid de senaste två månaderna. Därav bristen på nya inlägg. Även mitt ”Projekt LCHF” har fått stryka på foten. Men det är ju återstartat, men vi får se om jag kommer att vara lika frekvent med uppdateringarna. Uppenbarligen är intresset svalt bland läsarna, så jag kommer att fortsätta skriva om preppning, survivalism och annat som rör dessa ämnen.

Idag publicerades den tredje delen i min sunda nybörjarguide till preppning. Inlägget var nästan färdigt, men jag hade inte kommit mig för att färdigställa det då det skrevs mitt under allt annat som skedde runt omkring.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: