Mycket och inget #prepperSE

Vissa dagar kan det kännas som man inte fått någonting gjort, men ändå fått massor gjort, bara kanske inte det som man tänkt. Just så har det varit denna helgen.

Min plan var att installera min mulltoa så jag äntligen får en toalett i storstugan. Med tanke på hur min mage är kan jag ändå tycka det är en investering väl värd var enda krona. Givetvis blir drog det med sig en massa annat och vips så har hela lördagen gått och det enda som blivit gjort är att tömma toaletten på en uppsjö prepps.

Nu blir inte mulltoan installerad denna helg. Det hinns helt enkelt inte med och det gör ingenting. Jag gör det hellre ordentligt och genomtänkt. Då får det ta lite tid. Just den känslan är så fantastiskt skön, att veta att jag inte måste bli klar just nu, utan jag jag kan göra klart det nästa helg eller helgen därefter.

Det börjar också bli uppenbart hur knappt det är med förvaringsutrymmen. Jag måste verkligen ta ett helhetsgrepp och optimera nyttjandet av ytorna bättre. Eftersom det ändå är höst och snart vinter är detta en perfekt sysselsättning de kommande månaderna. Vidare så har jag så smått börjat rensa och kasta. Det är så klart en del i att utnyttja ytorna bättre, men också för att få bättre kontroll över vad jag faktiskt har i förråden.

Allt detta görs samtidigt som min hjärna är lite smått förvirrad och frustrerad eftersom den inte får det nikotin den är van med. Det i sig gör att det är lite svårt att vara säker på att vissa beslut är rätt eller inte. Ändå finns det bara en väg framåt, så jag kämpar på.

Ett lite roligt fynd gjordes också. Gömd under massor med sly och annat skräp låg vad jag tror är en timmerkälke. Modellen är gammal. Men jag tänkte att jag skulle göra ett försök att restaurera den i vår.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑