Here we go again

Om ni visste hur kopiöst trött jag är på att flytta. Inte för att jag skyller på någon annan än mig själv, men det gör inte hela proceduren mer njutbar. Samtidigt är detta bara ytterst tillfälligt, siktet är nu obehörigen inställt på de norra delarna av landet.

Anledningen till att jag gör denna mellanlandning är för att slippa betala hyra för en stor lägenhet jag inte utnyttjar ytan på. Så jag kommer flytta hem till min mor tills dess att ett jobb och boende är klart i närheten av BOL Norr. Nej, det är inte optimalt på något sätt, men det är bättre än att ta en mindre lägenhet ett par månader för att nästan direkt flytta igen.

Uppmärksamma läsare observerar nu att min plan inte längre är att direkt flytta till BOL Norr, utan till någon av de orter som ligger någorlunda nära och ta en lägenhet där. Detta då det är väldigt svårt att få ett arbete riktigt nära samt att då jag leasar min bil inte vill dra på mig massor med pendlingsmil i onödan.

Detta betyder så klart inte att jag inte kommer flytta till BOL Norr, bara att jag skjuter det lite på framtiden. Fördelen med denna lösningen är att jag kommer kunna vara där varje helg och jobba med att få i ordning allt, utan att ha kniven mot strupen. Nackdelen är att jag får ett något mindre ekonomiskt utrymme (i och med hyra för lägenhet) till investeringar. Detta förutsätter dock att jag hittar en lägenhet där jag får ett jobb. Annars får jag helt enkelt flytta till BOL Norr direkt och ta konsekvenserna.

Det pirrar i magen vid tanken att jag senast i sommar, på ett eller annat sätt, kommer ha tagit ett avgörande steg mot att nå min dröm. Borta är alla tvivel. Borta är ängslan och oro. Kvar finns bara en oändlig längtan.

2 reaktioner till “Here we go again

  1. Nu vet jag ju inte hur bostadsmarknaden ser ut där du tänker bosätta dig i lägenhet tillfälligt.
    Varför inte försöka bli inneboende hos någon istället, hyr ett rum du ska ju ändå bara sova där.

    1. Det är ett av de alternativ jag håller ögonen på. Har även tittat på att hyra ett litet hus/torp eller liknande.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑