(Alla) Veckorna som gått (100) #prepperSE

Imorgon klockan 09:00 kommer den första delen i en fiktiv historia publiceras här på bloggen. Sedan kommer ett nytt kapitel publiceras varje lördag klockan 09:00 tills dess att orden tagit slut och historien nått sitt slut.

Jag har döpt berättelsen ”Alla veckorna som gått” som en lek på alla mina (snart) 100 inlägg kallade ”Veckorna som gått”. Jag lovade er något annorlunda till det 100:e inlägget och i morgon kommer det första. Om berättelsen kommer att vara i 100 kapitel tar jag som osannolikt, trots allt ska jag samtidigt försöka skriva ”vanliga” inlägg också. Målet med berättelsen är att försöka beskriva ett SHTF-förlopp utifrån, och inifrån, en människa. För detta kommer jag att kräva ert tålamod. Detta är ingen action-thriller. Inte heller prylporr. Men jag hoppas kunna skriva en intressant berättelse detta till trots.

Som så vanligt i dessa sammanhang är alla karaktärer fiktiva och eventuella liknelser med människor, levande som döda, helt slumpmässiga.

Ett index över alla delar finns här, så det blir lite lättare att läsa i efterhand.

En reaktion till “(Alla) Veckorna som gått (100) #prepperSE

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑