Puts och pyssel

Som ni (förhoppningsvis) ser har bloggen fått ett nytt utseende. Efter att ha kört med samma stuk sedan starten tyckte jag det var dags för en ny design. Personligen upplever jag denna som mer lättläst och trevligare att vila ögonen på. Om ni hittar något som  inte fungerar eller ser märkligt ut tar jag tacksamt emot feedback. När jag ändå är i farten kommer jag att se över struktur och innehåll för att dels hålla information uppdaterad och relevant och dels på sikt få till fler resurssidor. I samma veva kommer jag att se över lite av det som sker bakom bloggens ansikte. Detta kan leda till att saker och ting tillfälligt försvinner, inte fungerar eller ser märkligt ut.

När jag ändå håller på kan jag även nämna att jag har lite planer och idéer för nytt innehåll. Dels leker jag med tanken att få till något annat än bara text. Hur vida det blir ljud eller video har jag inte riktigt bestämt ännu. Trots allt tar det mycket mer tid i anspråk att producera exempelvis video. Men jag tyckte det var väldigt trolig att vara med i Prepperpodden. Nu tänker jag mig inte att jag ska starta en till podcast om prepping, men just att gå utanför text var på sätt och vis befriande. Vi får helt enkelt se vad tid och ork räcker till. Dock har jag en hel del (vad jag själv tycker) bra uppslag till innehåll. För den som hängt med ett tag vet att jag gått i liknande tankar förut. Nu har jag åtminstone kommit så långt att jag har både teknik och konkreta idéer.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑