Veckan som gått (48) #prepperSE

Veckan som passerat har varit kantad med blåst och regn. För vissa har det inneburit strömavbrott, för andra har kollektivtrafiken slutat fungera eller haft stora störningar. Merparten har dock inte märkt av något alls annat än att det blåst lite mer än vanligt.

Själv har jag nu roterat in de varor som roterades ut förut, vilket nu betyder att jag är helt i fas enligt min plan. Det känns väldigt skönt på något sätt. Dessutom har lite extra foder till kaninerna införskaffats i form av tre 25 kilos-säckar vilket bör räcka ända fram till våren om det skulle behövas. Dock har vi även hö att komplettera upp med samt köksrester.

Till julklappar tänker jag köpa ”startpaket” till ett förråd till mina nära och kära. Exakt vad det kommer att bestå av har jag inte riktigt bestämt, men jag kan gissa att spritkök, bränsle, vattendunkar, konserver, konservöppnare, tändstickor och värmeljus kommer att ingå. Kanske en fotogenlampa och en batteridriven radio? Vi får se vad ekonomin säger.

Annonser

En kommentar på “Veckan som gått (48) #prepperSE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: