Föreläsning 21 maj

Jag har blivit inbjuden att hålla en föreläsning om prepping som arrangeras av LIST Västramälardalen, Kungsörs Bil- och MC klubb samt ABF. Den kommer att hållas på Motorgården i Kungsör (Infarten är på Fredsgatan 38. Grusvägen bredvid återvinningstationen) torsdagen den 21 maj med start klockan 18:00. Det är gratis, men föranmälan krävs, antingen via Facebook eller via ett mail till [email protected].

Föreläsningen kommer att vara ca 1.5 timmar och handla om hur man kan förbereda sig för oförutsägbara händelser och kriser. Den kommer att vara riktad till de som är intresserade av att börja preppa och/eller de som är nyfikna på prepping över lag. Har ni möjlighet att ta er till Kungsör är ni varm välkomna!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑