Veckorna som gått (81) #prepperSE

Snö. Is. Kyla. Tydligen fick vintern för sig att det var dags för en påminnelse om att vi faktiskt har fyra årstider här i landet. Detta blir den första vintern i den nya staden. Snön var välkommen eftersom det trots att blir lite ljusare och hösten känns inte så kvävande mörk. Kyla har jag aldrig ogillat, tvärt om.

När det gäller min egen prepping har det varit stiltje, så när som på ett par fårskinnstofflor som ska upp till BOL Norr. I övrigt handlar det mycket om att spara undan pengar till lite större inköp. Som jag tänker just nu, ser planen ut att bli att införskaffa innanfönster till stugan som nästa punkt att bocka av på att-göra-listan. Har hittat ett ställe där jag kan måttbeställa klara akrylskivor från. Återstår att försöka lista ut vilken tjocklek som är rimlig.

Samtidigt har det varit fullt upp på jobbet och väldigt lite tid och energi har gått åt att planera och spekulera. Å andra sidan är det inte något negativt. Har jag fullt upp med ”annat” så är det lättare att låta bli att spontanköpa prepps som inte finns med i planen. Just att ha den där listan över saker som jag vet är sådant som verkligen behövs är faktiskt guld värd. Det underlättar väldigt mycket att veta rätt exakt var jag befinner mig på min resa.

One thought on “Veckorna som gått (81) #prepperSE

Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: