Muddle through #prepperSE

Engelsmännen brukar säga att de ska ”muddle through” svårigheter – att kämpa sig igenom. Jag har alltid gillat det uttrycket. På något vis finns det en beslutsamhet kopplat till uttrycket och ett löfte om att allt är övergående. Vilket det mesta är. Trots personliga kriser och pandemi kämpar jag på, vidare framåt mot mina uppsatta mål. Långsamma släpande steg, men i rätt riktning.

Nästa vecka kommer äntligen min nya bil. Det har tagit oförskämt lång tid och ännu mer energi, men nu är en lösning på plats som jag kan acceptera. Med det ur världen planerar jag nu min första tur upp till BOL Norr efter olyckan. Kanske blir det en längre vistelse än planerat beroende på vad som händer i omvärlden.

När jag ändå ska åka upp så ska jag ta med så mycket av bohaget jag kan avvara. Ja, det är så nära nu. Igår tog jag mig dessutom en titt på min inköpslista till BOL Norr och beställde hem lite småsaker som legat på listan allt för länge. Däremot kommer ingen ny mat att fraktas upp, inget toa papper, ingen handsprit. Allt finns redan där.

Istället ligger fokus på att följa planen och att lägga pengar på rätt saker. Att inte låta magkänslan styra, som helt ärligt skriker att jag borde köpa på mig mer mat. Då är det skönt att ha en långsiktig plan att hålla fast vid.

Det ska bli fantastiskt skönt att komma upp till BOL Norr igen. Jag behöver verkligen tid för mig själv, att få vila och samla mina tankar, att få komma ikapp. Sedan skadar det ju inte att vara där om saker och ting verkligen går åt helvete.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑