Veckorna som gått (89) #prepperSE

Nu snurrar hjulen fort på det privata planet. Nytt anställningsavtal är påskrivet och uppsägningspapper är inlämnade, jakten på ny bostad har intensifierats. Samtidigt är det högtryck på jobbet med en rad projekt som måste bli klara innan sommaren. På tal om sommaren så ser det ut som att jag i alla fall kommer att få några veckors semester, vilket är skönt då jag kan använda dessa till flytten. För som vid alla flyttar är det mycket att tänka på och ordna med av det administrativa slaget. Den största frustrationen över nuvarande livssituation har gått över och jag har någonstans förlikat mig med den närmaste framtiden.

Det finns en idé om att göra ett besök i BOL Norr under Valborg. Detta är dock avhängt på avsmältningen av snön. Med lite tur blir det genomförbart och jag kan få upp allt som jag samlat på mig under vintern. Jag ska erkänna att det är med blandade känslor jag ser fram mot den utflykten. Rädslan över att husen tagit skada under de stora snömängderna är påtaglig. Samtidigt resonerar jag att husen stått där i väldigt många år och detta är inte första vintern med mycket snö. Det finns inget strukturellt som tyder på att det finns någon risk. Men man kan ju aldrig veta förrän man fått möjlighet att inspektera det med egna ögon.

I övrigt har jag dragit i handbromsen vad gäller inköp och sparande till mitt preppande. Dels så vet jag att det alltid drar med sig massa kostnader för själva flytten och dels så vet jag ännu inte hur min framtida ekonomiska situation kommer att se ut. Vad jag däremot vet är att jag kommer bli av med min tjänstebil om tre månader. Således behöver jag skaffa mig en bil. Helt ärligt avskyr jag bilar. De är för mig bara ett verktyg att ta mig från A till B. Nu har jag i alla fall möjlighet att se till att få ett så mångsidigt verktyg som möjligt som uppfyller de krav jag har.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Drivs med WordPress | Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑