Projekt LCHF – En uppdatering

En snabb uppdatering kring mitt LCHF-projekt. Av olika anledningar blev hela projektet satt på paus under flera månader. Sedan jul 2014 är det dock åter igång igen. När jag återupptog projektet hade jag lagt på mig nästan 10 kilo över dessa månader, mycket tack vare en kombination av stress och totalt felaktig kosthållning.

Idag har jag gått ner dessa kilon, samt ytterligare fyra. Under 110 kg alltså, ett av delmålen. Nu är nästa mål under 100. Jag återkommer med en uppdatering när jag är där. Slutmålet är under 95 kilo. Detta är en larvigt och godtyckligt mål som är satt enbart för att jag då enligt BMI-dyrkarna är ”normalviktig”.

Anledningen till att jag gör detta är tudelad; dels för att bevisa att LCHF är en fungerande metod och dels för att leva som jag lär. Att komma i fysisk form är en viktig del av prepping. Första steget är att få bort allt onödigt fett. Nästa steg blir att få upp en bra kondition. Men en sak i taget.

Annonser

En kommentar på “Projekt LCHF – En uppdatering

  1. Jag och min respektive äter LCHF, och jag var orolig över hur krisförrådet skulle se ut men det finns konserver som är, ja… Inte helt enligt LCHF kanske, men bra nära om man tittar på mängd kolhydrater per 100 gram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: