"Jaha, har du misslyckats nu?"

Som ni säkert märkt har jag inte uppdaterat på ett tag. Mitt experiment med #LCHF lika så. Detta är inte för att jag slutat äta LCHF eller något annat galet. Eller ja, galet har det varit, men av helt andra anledningar som jag inte tänker gå djupare in på annat än att säga att arbetsbelastningen varit abnormalt hög ett par veckor. Nu kommer det att lugna ner sig igen ett par veckor för att sedan bli hysteriskt under högsommaren.
Detta kommer innebära att uppdateringar under sommaren kommer att vara sporadiska som bäst. Jag kommer att återkomma med en sammanställning om/när jag får tid. För nu kan jag bara konstatera att kortisol är en riktig party-pooper. Ingen viktnedgång under denna stressiga period alltså, däremot så har magen minskat lite. Kroppen är i kris (på grund av stressen) och vill inte göra sig av med något som den kan tänkas behöva i framtiden. Det är alltså inte ”bara” att lägga om kosten utan man måste också finna harmoni i vardagen, något som jag misslyckats kapitalt med. För lite sömn och alldeles för mycket stress är inte en bra kombination, trots en god kosthållning. Ta med er det som en lärdom om ni vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: