LCHF-rapport vecka 7 #lchf

Vecka sju är nu tillryggalagd. Även denna vecka har speglats av relativ lugn och ro. Inga konstigheter, nästan. Min mage är och har varit rätt trasig under två veckors tid. För att ”laga” magen äter jag från och med ett par dagar kefir varje morgon. Detta är inte på något sett optimal LCHF men jag brukar tillsätta en deciliter grädde så står jag mig riktigt bra. Även om det blir lite extra kolhydrater så har det fungerat för mig tidigare när magen varit ur spel. Hälsan är som jag tidigare påpekat det primära.
Detta till trots så visar nästan alla KPI:er nedåt. Rumpan har krympt med en centimeter och så har även vikten på vågen minskat. Minus 2,3 kilo sedan förra veckan. Den takten är lite väl snabb. Utslaget på hela perioden ligger jag på 1,7 kilo per vecka. Fortfarande lite för mycket för att kroppen ska hinna med i bra takt. Återstår att se om kefiren på morgnarna bromsar upp takten lite.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: