Lite uppdateringar

Som ni kanske ser har jag lagt till lite länkar (under menyn ”Andra resurser (länkar)”). Här lite av varje för den som är intresserad att gräva sig ner djupare i de olika ämnena jag skriver om. Personligen föredrar jag att följa olika intressen via RSS om jag inte följer dem via Twitter. Särskilt föredrar jag att inta information via video. Så för just sådana som mig kan jag rekommendera gPodder som program för att följa video-siter (behöver inte vara just Youtube, vara siten stödjer RSS) för att automatiskt ladda ner nya videos per RSS-flöde.
Alla länkar är utan samarbete med mig eller denna site. Jag har ingen direkt eller indirekt samröre eller ekonomiskt intresse i att länka till dessa.
Vart efter jag kommer ihåg ska jag fortsätta att lägga till fler länkar. Har du förlag på fler får du gärna lämna en kommentar. Jag förbehåller mig rätten att inte länka, men bara om det är helt off-topic.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: