LCHF-rapport vecka 6 #lchf

Stressen är borta och helt plötsligt tycker kroppen det är okej att fortsätta bränna fett. Spännande. -2,8 kilo visar vågen, magen och rumpan har minskat med 1 cm vardera.

Vill passa på att påpeka att jag inte har tränat eller rört mig (mer än nödvändigt) något alls under dessa sex veckor. Den som säger att ”äta mindre och röra på sig mer” är lösningen på övervikt har aldrig själv varit överviktig. Dessutom är metoden helt åt väggarna galen. Det enda som kommer att hända är att den överviktiga kommer att gå ont i knän och leder om denne försöker motionera med en stor övervikt. Jag säger att det är mycket bättre att först tappa vikt, sedan motionera (om man önskar en bättre kondition).

Nu när det i princip är sommar har alla som vill prova på LCHF ett gyllene läge. Grillen är central i sommar-kosten och att utesluta kolhydrater är mycket lätt. Ladda på med lite extra bearnaisesås istället för t.ex potatissallad. Hoppa över ölen och ta ett glas rödvin istället. Kör till sommaren är slut. Du kan tacka mig sen. :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: