LCHF-rapport vecka 5 #lchf

Detta har inte varit en rolig vecka. Massor med stress och snäva deadlines på jobbet och ett riktigt klavertramp. På grund av olika (dåliga) omständigheter så vräkte jag i mig en hamburgertalrik, vilket triggade igång ett sötsug som ledde till både en glass och choklad. Sedan var hela veckan förstörd. Det är faktiskt ett under att jag inte gått upp i vikt och mått denna vecka. Nåväl, jag är ingen supermänniska med järnvilja, men det är bara att så fort som möjligt hoppa upp på banan igen. En dags avsteg är ingen fara i det stora hela. Men det gör mig irriterad och besviken på mig själv.

Veckans resultat är således inte optimalt. Dock har magen krympt med ytterligare en centimeter och vågen visar i alla fall minus, även om det är marginellt.

Mycket tid och tankar har gått åt att försöka hitta ett sätt att komma undan stressen på jobbet. Stressen påverkar inte bara min fysiska hälsa utan också den psykiska. Det enkla sättet är att byta jobb, men det är inte alltid så enkelt. På kort sikt så ser det tyvärr inte ut som att något kommer att hända på den fronten. I höst ser jag som ett rimligt mål att börja den förändringen. Fram tills dess får jag helt enkelt göra det bästa av situationen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: