LCHF-rapport vecka 4 #lchf

Fjärde veckan – check!

Rent allmänt mår jag  bra. Även om jag ännu inte riktigt nått toppen av hur bra jag kan må, så mår jag ändå mycket bra. Mina två största problem är stress och för lite sömn.

Även om stressen fortfarande är hög går det sakta åt rätt håll. Precis i det tempo som jag vill hålla, det vill säga ca 1 kilo i veckan. För snabb viktminskning är inte optimalt av den enkla anledningen att kroppen inte hinner med att göra de justeringar som krävs så som minska huden, omfördela fettet etc.

Att sova för lite är något jag är världsmästare på. Kvällarna och nätterna är, och har varit, nästa heliga då det är den tid jag har för mig själv att sitta och göra det som behövs framför t.ex datorn. Jag vet att det inte är ett bra beteendemönster, men det är väldigt svårt att bryta. Detta är något jag ska försöka ta tag i när jag känner att jag har lite mer stabilitet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: